TUNNED END
TUBASELT?

ilu eriline ainulaadne naturaalne

Loome ajas aegumatut eritellimus- ja disainmööblit erinevate laudade näol, inspiratsioon loodusest endast.

Nature

MATERJALID

Lauaplaadi viimistlus

Lauaplaadi valmistamisel kasutame kõrgeima kvaliteediga naturaalset kasevineeri, mis on loodussõbralik, kauakestev ja äärmiselt vastupidav. Kasutame peamiselt 21mm-30mm paksusega kasevineeri, sõltub lauaplaadi suurusest ning Kliendi soovist. Lisame vineerist lauaplaadile tugevduse ning mustri ühtlustamise eesmärgil naturaalse elava tammespooni, mille viimistleme hiljem sobiva peitsiga (peitsikaardi alusel) ning viimase lihvi anname me lauapinda kaitsva lakiga, et laud oleks võimalikult hooldusvaba. Erinevalt õlidest ja vahadest on lakitud lauaplaat igasuguste plekkide eest kaitstud.
*Kui laua tooniks valida hele tamm või naturaalne tamm siis valmistatakse ka lauajalal olevad liistud käsitööna naturaalsest tammest.

Kasevineer

Kasevineer on meie peamisi tooraineid, sest kasevineeri valmistamiseks kasutatakse 100% naturaalset kasepuitu. Kasevineer on kõige kasutatavam ja kõige tugevam vineeri liik. See on stabiilne materjal ilma faktuurita millel on head tugevusnäitajad, kõrge ökoloogilisus ja võrratu välisilme kulumiskindlus. Kasevineer ei paisu ei kuiva kokku ja temasse ei teki pragusid. Lauaplaadi valmistamisel kasutame kõrgeima kvaliteediga naturaalset kasevineeri, mis on loodussõbralik, kauakestev ja äärmiselt vastupidav.

Naturaalne tamm

Valmistame laudasid ka naturaalselt tammest (mis sarnaneb väga naturaalsele tammespoonile) ainult eritellimusena ja Kliendi soove arvesse võttes.